SERVICE

DE VISIE VAN BRAUN CYCLING OP DIENSTVERLENING/SERVICE

Eens een Braun rijder altijd een Braun rijder!

Onze klanten, dat zijn de berijders van Braun fietsen, geven wij de beste en persoonlijke ondersteuning bij het ontwerpen, produceren en opbouwen van het frame alsmede het langjarig en duurzaam onderhouden van de Braun fiets.

Braun Cycling streeft voortdurend naar volledige tevredenheid over en het maximale genoegen van de gekozen Braun fiets. Door de juiste service te bieden, zal die tevredenheid en dat genoegen vele jaren voortduren.

Braun Cycling is een gecertificeerd ‘Shimano Service Center’. Dit privilege garandeert dat Braun Cycling steeds over de meest recente technische kennis beschikt en de nieuwste Shimano onderdelen en -producten kan aanbieden. 

Service is derhalve voor Braun Cycling niet ‘zomaar’ een woord wat wij te pas en te onpas gebruiken. Service is de kern van een blijvende klanttevredenheid over elke Braun fiets. 

Braun Cycling staat garant voor alle geleverde producten. Braun Cycling biedt de mogelijkheid om onder dezelfde garantie het onderhoud van een Braun fiets uit te voeren. Een onderhoudsbeurt/ controle is meestal binnen een week onderling te regelen. Bij afwijking van de afspraak of bij extra bijkomende (vervangings)kosten, wordt direct contact met de klant opgenomen voor overleg en uitleg over de eventuele slijtage en het voorkomen ervan. Braun Cycling adviseert een Braun fiets minimaal eens per jaar voor onderhoud/ controle aan te bieden. Afhankelijk van gebruik (ATB, Gravel) kan een extra onderhoud/ controle nuttig zijn.

SCHADEHERSTEL

Braun Cycling biedt eveneens, onder dezelfde voorwaarden/garantie, de mogelijkheid voor schadeherstel aan een Braun fiets, ongeacht de reden van de schade. 

Indien van toepassing neemt de klant daartoe zelf contact met de verzekeraar en kan expertise bij Braun Cycling plaatsvinden en na goedkeuring van verzekeraar en/of klant zal de schade worden hersteld.

Persoonlijke onderhoudsafspraak inplannen