SERVICE

Eens een Braun rijder altijd een Braun rijder!

Wij geven onze klanten de beste ondersteuning bij het personaliseren van het zelfgekozen of door ons geadviseerde frame. Ook helpen we u bij het duurzaam onderhouden van de fiets.

Braun Cycling streeft voortdurend naar de volledige tevredenheid en het maximale genoegen van de gebruiker. Door de juiste service te bieden zal dat gevoel vele jaren voortduren.

Braun Cycling is een gecertificeerd ‘Shimano Service Center’. Dit privilege garandeert dat Braun Cycling steeds over de meest recente technische kennis beschikt en de nieuwste Shimano componenten kan aanbieden.
Service is voor Braun Cycling niet ‘zomaar’ een woord dat wij te pas en te onpas gebruiken. Service is de kern van blijvende klanttevredenheid over elke Braun-fiets. Wij adviseren uw fiets minstens 1 keer per jaar voor onderhoud aan te bieden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik is extra onderhoud raadzaam. Zo’n onderhoudsbeurt is meestal binnen een week te regelen. Er wordt contact met de klant opgenomen om onvoorziene kosten te bespreken. Tevens adviseren wij u over het voorkomen van onnodige slijtage.

Braun Cycling biedt onder dezelfde voorwaarden de mogelijkheid voor schadeherstel aan een Braun-fiets. De klant neemt in dat geval zelf contact op met de verzekeraar, waarna de beoordeling van de schade bij Braun Cycling plaats kan vinden. Zodra de verzekeraar en/of de klant dit goedkeurt, wordt de schade aan de fiets hersteld.

Persoonlijke onderhoudsafspraak inplannen