DIAMOND DISC
24 april 2024
GRAVEL 2
24 april 2024
GRAVEL 2
24 april 2024
DIAMOND DISC
24 april 2024

DE COLLECTIE - BRAUN FRAMES

BRAUN - VICTORY DISC

Het VICTORY DISC frame is voorzien van een schijfrem systeem. Het VICTORY frame met velgrem systeem is al geruime tijd erg gewild vanwege de vele gebruiksdoeleinden.
Het VICTORY DISC frame is een doorontwikkeling daarvan. Het frame is van staal en bestaat uit koud naadloos getrokken Dedacciai ZERO UNO buizen. Deze hebben een streksterkte van 1100 n/mm2. Het bracket is een stalen T47, dat voorzien is van binnenschroefdraad. Alle brackets worden door ons op maatzuiverheid gecontroleerd, waardoor de lageras precies passend gemonteerd kan worden.

De oversized ronde 45 mm onderbuis en de 38 mm bovenbuis van het VICTORY DISC frame zorgen voor de vertrouwde rigiditeit en bieden een goede koersvastheid en wegligging.

Het balhoofd van VICTORY DISC frame is identiek gebleven. Door toepassing van 2 verschillende maten stalen lagers in het balhoofd kan een Dedacciai full monocoque carbon tapered Disc voorvork gemonteerd worden. De remleiding gaat bij de onderbuis het frame binnen en loopt via de T47 bracket door de liggende achtervork weer naar buiten voor montage aan de schijfrem caliper. De buisjes voor in- en uitvoer van de remleiding zijn van rvs-materiaal.

Bij de voorvork is de leiding gedeeltelijk binnendoor geleid.

De steekas (E-Thru Axle) verhoogt rigiditeit, stabiliteit en wegligging. De flatmount calipers voor de schijfrem en de E-Thru Axle drop-outs zijn van hoogwaardig roestvast staal.

Die zijn CNC geproduceerd. CNC is fabricageproces met een computergestuurde draaibank. Dit resulteert in een hoge maatzuiverheid met zeer geringe toleranties. Een ander resultaat zijn de gladde oppervlakken en een braamvrije afwerking van de toegepaste framedelen.

Mogelijke bandbreedte zijn 25 mm, 28 mm of 32 mm. Breder dan 25 mm is voor het comfort bij een stalen Braun frame niet per se nodig.

STANDAARD SPECIFICATIES:

– T47 stalen schroefdraad bracket;
– 46 mm balhoofdbuis;
– Flatmount aansluiting van RVS materiaal;
– E-Thru Axle 142 x 12 mm steekassen;
– Dedacciai carbon monocoque tapered Disc voorvork;
– Schijfremleiding intern door onderbuis, bracket en liggende achtervork;
– Buisje tussen de staande achtervork;
– Schijfremleiding in- en uitvoer buisjes zijn van RVS materiaal;
– Mechanisch schakelen;
– 25/28/32 mm banden;
– Interne anti roest coating;
– Zadelpen diameter 31,6 mm;
– Derailleur met klemband montage 34,9 mm.
– Optioneel elektronisch schakelen.

COLLECTIE