DE COLLECTIE - BRAUN FRAMES

BRAUN – KATAI DISC

Het model KATAI is een frame met oversized buizen. Dit model heeft een ongekende rigiditeit. Katai’ betekent in het Japans: solide en sterk. Het frame bestaat uit buizen van een titanium legering (Ti) grade 9 DEDACCIAI. Door 3% aluminium (AL) en 2,5% vanadium (V) in de legering krijgen de buizen een uniek hoge sterkte, hardheid en veerkracht. Het materiaal kan extreme belastingen absorberen voordat het vervormt.

De buizen hebben een oversized vorm m.n. de onderbuis. Deze heeft een rechthoekig profiel bij het bracket voor maximale rigiditeit. De bovenbuis is deels rond en geprofileerd. Het achterframe bestaat uit ovaal getrokken liggende en tapered staande achtervorken. De sierlijke E-Thru Axle dropouts en de buisjes tussen de beide achtervorken zorgen voor een zeer hoge starheid. De Disc remmen en de verbrede liggende achtervorken bieden de mogelijkheid om bredere 28 mm banden te gebruiken. (Dit is bij een Braun titanium frame niet specifiek nodig). Het T47 bracket is een verdere verbetering van stabiliteit. Het oversized balhoofd is semi-geintregeerd. 

Dit model heeft een Dedaccia 11/8”-1,5” full carbon monocoque voorvork. Deze levert veel responsiviteit en behendigheid op. U merkt meteen stabiliteit doordat alle kracht die u op de pedalen zet niet verloren gaat door nutteloze trillingen tijdens het rijden. Maximale voortstuwing is gewaarborgd. 

Alle interne bekabeling wordt volledig geïsoleerd door het frame, voorvork en stuur geleid.

STANDAARD SPECIFICATIES:


– Schijfrem met flatmount en E-Thru Axle dropouts (steekassen);
– Elektronisch schakelen;
– T47 (schroefdraad) bracket; die CNC geproduceerd is;
– Volledig interne kabeldoorvoering;
– Dedacciai monocoque carbon voorvork;
– Zadelpen diameter 31,6 mm;
– Onder en boven buisje tussen de achtervorken;
– Derailleur klemband montage 34,9 mm.

COLLECTIE