DE COLLECTIE - BRAUN FRAMES

BRAUN – TITANIUM EXPERIENCE DISC

De nieuwe Braun Titanium Experience Disc is een doorontwikkeling van de Braun Titanium Experience.

Waar de Titanium Experience schijfremmen nog als optie beschikbaar was, kent deze Disc uitvoering schijfremmen als standaard. Zie ook: https://brauncycling.com/titanium-experience/

Lees meer

Zoals bij de meeste Braun ‘Disc’- varianten, wordt  de schijfremleiding rechtstreeks door de onderbuis, de bracket en de liggende  achtervork geleid.

Extra op de Braun Titanium Disc is de T47 Bracketbuis die garant staat voor een sublieme stijfheid in het Bracket (trapas) gedeelte van het frame. De kracht op de pedalen uitgeoefend, wordt direct omgezet in snelheid en efficiëntie. De liggende achtervorken zijn afgeleid van ons topmodel, de Braun Titanium Katai Disc. Elegant gebogen en met de vertrouwde Flatmount en de E-Thru Axle dropouts (steekassen). De kleine  buisjes tussen beide achtervorken (de zgn ‘achtermannetjes’) zorgen voor extra stijfheid in het achterframe. Ook dit is afgeleid van de Katai Disc.

De eigenschappen van titanium zijn overbekend: Lichtgewicht, stijf, sterk, comfortabel met als resultaat een stabiel frame. De Carbon voorvork wordt door Unlimited Colers standaard zwart gespoten met een en contrakleur voor de  belettering. het frame behoudt de titanium kleur; optioneel zijn andere kleuren mogelijk.

De Braun Titanium Experience Disc is een ‘allrounder’. Bergritten, koersen, lange wedstrijden, of veelzijdig recreatief gebruik; de Braun Titanium Experience Disc heeft het allemaal in zich.

NADERE SPECIFICATIES:

– standaard T47 Bracket;
– standaard E-Thru Axle dropouts (steekassen);
– standaard Dedacciai monocoque Carbon voorvork;
– standaard Shimano Di2 schakelsysteem elektronisch;
– optioneel andere kleuren combinatie.

HONE
KATAI DISC
EXPERIENCE
BEAUTY DISC
VICTORY
DIMENSION
INSPIRATION
ATB29er
GRAVEL
DIAMOND